Babiččiny 3min. spirály 330g
Artikelnummer: 2000122Verwandte Produkte
Detaillierte Produktbeschreibung
Babiččiny nudle jsou vyrobené z nejlepší semoliny (krupice z tvrdé pšenice) a čtyř čerstvých vajec na kilogram tvrdé pšenice. Vyznačují se tolik ceněnou chutí vaječných těstovin a díky semolině se nerozvařují. Jejich jemná chuť a nazlátlá barva vynikne zejména v kombinaci s masitými pokrmy (drůbeží, králíkem, zvěřinou nebo rybami) či s omáčkou. Vychutnejte si je podle svých představ.
Jak je možné, že se těstoviny uvaří za 3 minuty?
Je to dáno odlišnou technologií výroby od běžných vaječných těstovin. Používají se jiné formy na výrobu. Nicméně rychlé vaření může být docílenou pouze u některých krátkých druhů, nejde to udělat u všech. Rychlé vaření je dáno především odlišnou strukturou těstovin.
Jaký je hlavní benefit 3 minutových těstovin?
Zachování stejných surovin jako u běžných těstovin (čerstvá vajíčka a semolina). Rychlé vaření není docíleno žádným kompromisem ve složení.
- Nutriční hodnoty jsou po uvaření obdobné jako u ostatních běžných těstovin. Například je stále zachovám podíl „pomalých cukrů“ jako u běžných těstovin a zůstává tak delší dobu pocit nasycení.
- Chuť. Tím, že se těstovina vaří kratší čas, tak je chuť intenzivnější a chutnější (více je cítit chuť vajíček). Po delší době vaření se snižuje intenzita chuti.
- Úspora času při vaření.
- Menší energetická náročnost při vaření a snížení dopadů na životní prostředí (např. snížení CO2 zkrácením dobou vaření apod.).
Těstoviny, vaječné, sušené.
Složení: semolina – krupice z tvrdé pšenice, čerstvá vejce 18 %
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota |
1549 kJ/366 kCal |
Tuky | 3,5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 1 g |
Sacharidy | 70 g |
- z toho cukry | 3 g |
Bílkoviny |
13,5 g |
Sůl |
0,1 g |
Přestože se snažíme, aby všechny informace o výrobku byly aktuální a správné, může dojít ke změnám složení a výživových údajů v důsledku aktualizace právních předpisů. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu výrobku a nespoléhejte se pouze na informace uvedené na našich webových stránkách.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Diskussion
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.