Kimchi klasik pálivé Beavia 350g
Artikelnummer: 99301Verwandte Produkte
Detaillierte Produktbeschreibung
Pálivý křupavý salát připravený z nakládané a kvašené zeleniny plný blahodárných probiotik v 350g balení od značky Beavia. Vhodné do vašeho baru, restaurace, bistra, obchodu či přímo do vašeho domova.
- Nejpopulárnější korejská národní pochutina, zdobící každodenně téměř všechny talíře, a to buď samostatně nebo jako příloha k hlavnímu jídlu.
- Fermentované produkty příznivě ovlivňují naše zdraví, zlepšují rovnováhu střevní mikroflóry, napomáhají trávení, posilují imunitu, podporují kardiovaskulární systém.
- Jsou díky česneku antioxidační s nízkou energetickou hodnotou.
CHLAZENÉ ZBOŽÍ NEZASÍLÁME EXTERNÍ DOPRAVNÍ SLUŽBOU
Kimchi je přirozeně fermentovaný probiotický salát připravený z nakládané a kvašené zeleniny. V tradičním pojetí je základní ingrediencí pekingské zelí. Korejský zázrak jménem Kimchi je vitamínová bomba, plná probiotik, která příznivě ovlivňuje naše zdraví - posiluje imunitu. Má antivirotické, antikarcinogenní a antioxidační vlastnosti.
Složení: Pekingské zelí (67%), mrkev, bílá ředkev, sójová omáčka (pitná voda, sójové boby, fermentovaná pšenice (bez lepku), jedlá sůl), pitná voda, jarní cibulka, cibule, česnek, rýžová mouka, sladká paprika, jedlá sůl, chilli (0,3%), zázvor. „Špetka lásky a nic jiného."
Výživové hodnoty na 100g: Energetická hodnota 118kJ/28kcal, tuky 0,3 g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g, sacharidy 5,3 g, z toho cukry 2,5 g, vláknina 1,4 g, bílkoviny 1,7 g, sůl 1,04 g
Uchovejte při teplotě od 1°C do 7°C. Po otevření skladujte při teplotě do 7°C a spotřebujte do 30 dnů.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Diskussion
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.