Lázeňské oplatky s lískovými oříšky 175g
Artikelnummer: 98784Verwandte Produkte
Detaillierte Produktbeschreibung
Užijte si pravou lázeňskou pohodu s Lázeňskými oplatkami s lískovými oříšky. Tyto křupavé oplatky vás přenesou do světa sladkých radostí, kde každé sousto nabízí lahodnou kombinaci pražených lískových oříšků a jemného kakaového prášku. Oplatky jsou nejen křupavé, ale i plné chuti, díky kvalitním surovinám jako je pšeničná mouka, laktóza a sušená syrovátka. Výjimečnost těmto oplatkám dodává pečlivě vybraná náplň, která je dokonale vyvážená a zanechá ve vás touhu po dalším soustu. Ideální jako doplněk ke kávě, nebo jako sladká tečka po každém jídle.
Nejenže si pochutnáte, ale zároveň si můžete být jisti, že jste si vybrali produkt s kvalitním složením, které zaručuje nezapomenutelný gurmánský zážitek. Tato balení oplatků jsou také perfektním dárkem pro milovníky tradičních pochoutek.
Složení: pšeničná mouka, cukr, olej slunečnicový, tuk palmový, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 16%, laktóza, sušená syrovátka, pražená lísková jádra 3,5%, řepkový olej, Vajahit (kukuřičná mouka, sušená syrovátka, sójová mouka, emulgátor - sójový lecitin, barvivo - extrakt ze světlice barvířské), emulgátor - slunečnicový lecitin, aroma, jedlá sůl.
Náplň 70%
Výživové hodnoty na 100 g
Energetická hodnota |
2350 kJ/560 kCal |
Tuky | 36,8 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 16,8 g |
Sacharidy | 48,5 g |
- z toho cukry | 23,2 g |
Bílkoviny |
8,5 g |
Sůl |
0,1 g |
Vláknina |
2 g |
Skladování: Uchovávejte v suchu. Chraňte před teplem.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Zusätzliche Parameter
Kategorie: | Spa-Waffeln |
---|---|
Gewicht: | 0.175 kg |
EAN: | 8594005164086 |
Objem: | 175 g |
Příchuť: | Lískooříšková |
Dieser Artikel ist leider ausverkauft… |
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Diskussion
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.