Medovina z lesní medu 11% 200ml PLEVA
Artikelnummer: 98969Detaillierte Produktbeschreibung
Skvělá a poctivá lesní
„Ochutnejte vynikající medovinu z lesního medu, obsahující pouze přírodní látky. Lesní medovinu vyrábíme dobrou desítku let podle naší vlastní originální receptury, která je ovšem velmi přísná a vylučuje veškerá barviva, příchutě nebo konzervanty. Protože nepoužíváme žádná dochucovadla, dokyselování nebo doslazování, medové víno chutná po medu, ze kterého je vyrobeno.“
Lesní medovina zraje minimálně rok a půl
Když medovina vykvasí, její chuť ještě není tak plná a lahodná, proto ji necháváme minimálně rok a půl zrát. Podobně jako víno potřebuje svůj čas a my jí ho dopřáváme. Odměnou je nám vždy plná, neošizená a velmi výjimečná chuť.
Každá šarže je chuťově malinko jiná, projevuje se na ní totiž chuť samotného medu, ze kterého je vyrobena. Všechny jsou ale poctivé, vyráběné za studena a pouze z přírodních produktů.

Nádherná barva a lahodná chuť
Naše tradiční medovina z oblíbeného lesního (medovicového) medu přímo vyzývá k otevření a ochutnání. Už jen její krásná barva poukazuje na poctivé složení a důkladnou péči při výrobě i následném zrání.
Ochutnávejte ji zvolna a vychutnejte si veškerou práci pilných včeliček, které sbíraly nektar a sladké šťávy, díky čemuž mohl vzniknout výborný nápoj, který je možné podávat hned několika způsoby.

Jak vlastně vznikla medovina?
A kdo měl ten skvělý nápad? Sama příroda – v dobách největších such totiž včely obsadily díry v baobabech, a když přišly mohutné deště, med se smíchal s vodou a přírodními kvasinkami. Směs pak fermentovala, a tak vznikl první kvasinkový (a alkoholický) nápoj na světě – medovina, kterou později objevil a zamiloval si člověk.
Složení
voda, lesní med
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
Diskussion
Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.
