Vlašská jádra půlky 100g Diana
Kod: 3-VPU-20/100Produkty powiązane
Opis szczegółowy produktu
Jak regenerovat vlašské ořechy?
Pokud chcete dosáhnout nejčerstvější chuti a lepší stravitelnosti ořechů, doporučujeme je před konzumací namočit na cca 10 hodin do vody. Během této doby je vhodné vodu alespoň jednou vyměnit a před použitím slít.
Zajímavou alternativou úpravy je pražení. Nechte ořechy rozvonět v troubě při teplotě 170 °C po dobu asi 15 minut, nebo je upražte na suché pánvi 3-5 min.
- Alergeny: produkt obsahuje skořápkové plody a může obsahovat podzemnici olejnou (arašídy), sezamová semena
- Složení: jádra vlašského ořechu 100 %
- Návod na použití: Ořechy mají široké využití ve studené i teplé kuchyni. Jsou vhodné na vaření i pečení, ale hlavně jen tak na svačinu. Pro doplnění chuti a dalších živin je můžeme namixovat s jinými ořechy nebo sušeným ovocem a dětem tak vytvořit super výživnou a dobrou svačinku, která je vždy po ruce. Vyrábí se z nich olej, mouka, pasta, máslo, jsou vhodné do müsli tyčinek, kaší, granoly, na pečení, nebo třeba do salátů. Na našem eshopu jsou dostání v mnoha velikostech i způsobech úpravy, stačí si jen vybrat.
- Skladování: Skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
| Nutriční hodnoty na 100g: | |
| Energetická hodnota (kJ/kcal) | 2738/654 |
| Bílkoviny (g) | 15,2 |
| Tuky (g) | 65,2 |
| Z toho nasycené mastné k. (g) | 6,1 |
| Sacharidy (g) | 14 |
| Z toho cukry (g) | - |
| Vláknina (g) | 6,7 |
| Sůl (g) | 0,02 |
Země původu: Čína
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Parametry dodatkowe
| Kategoria: | Orzechy i nasiona |
|---|---|
| Waga: | 0.1 kg |
| EAN: | 8596443005334 |
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
Bądź pierwszą osobą, która napisze opinię do tego produktu.
