Vilgain Sweet Nuts Kešu a kokos s vanilkou 300 g
Code: 44324Related products

Vegan
Lactose-free
Pick-up only
Vanilla cashews with coconut 300g Natu
In stock
(>5 pcs)
€12,71

Pick-up only
Vilgain Cheat Spread Hazelnut Cream with Chocolate 350 g
Currently unavailable
€12,75

Pick-up only
Peanut cream with white chocolate without added sugar 300g Natu
In stock
(>5 pcs)
€6,99
Product detailed description
100 g | 33 g | |
Energetická hodnota | 1928 kJ / 605 kcal | 636 kJ / 199 kcal |
Tuky | 48,6 g | 16 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 20,1 g | 6,6 g |
Sacharidy | 24,3 g | 8 g |
- z toho cukry | 13,8 g | 4,6 g |
Vláknina | 6,2 g | 2,1 g |
Bílkoviny | 15,1 g | 5 g |
Sůl | 0 g | 0 g |
Kešu 61,8 %, kokos 28 %, kokosový cukr*, mletá vanilka 0,2 %.
*z ekologického zemědělství.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek může obsahovat stopy cereálií obsahující lepek, arašídů, ostatních skořápkových plodů a mléka.
Kešu 61,8 %, kokos 28 %, kokosový cukr*, mletá vanilka 0,2 %. *z ekologického zemědělství. Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek může obsahovat stopy cereálií obsahující lepek, arašídů, ostatních skořápkových plodů a mléka.Upozornění
- Potravina, s cukrem.
- Skladujte v suchu, chladu a chraňte pře přímým slunečním zářením a mrazem.
- Může se projevit separace oleje na povrchu směsi, před konzumací řádně promíchejte.
- Po otevření spotřebujte do 2 měsíců.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Additional parameters
Category: | Butters and Nut Spreads |
---|---|
Weight: | 0.337 kg |
EAN: | 8595717711698 |
Volume: | 300 g |
Be the first who will post an article to this item!
Add a rating
Be the first who will post an article to this item!
Add a comment