Bio kapary ve slaném nálevu RAPUNZEL 206 g
Kód: 10505Související produkty
Detailní popis produktu
Poupata kaparového keře se musí sklízet v časných ranních hodinách, dokud se nerozvijí. Po sklizni se naloží do slané vody, čímž se uchová jejich typická chuť a pevná struktura. Poté se zalijí nálevem z vinného octa a šetrně pasterizují. Kapary vylepší pizzu, zeleninové saláty, kořeněné omáčky, těstoviny, obilniny a rybí pokrmy. Výborné jsou i samotné na chlebu s máslem nebo do sandwichů.
 
 HMOTNOST: 206 g celkem/120 g hmotnost pevného podílu
 ZEMĚ PŮVODU: Turecko
 SLOŽENÍ: kapary* 58 %, voda, vinný ocet*, mořská sůl. Složky označené * pocházejí z kontrolovaného ekologického zemědělství.
 UPOZORNĚNÍ PRO ALERGIKY: Výrobek neobsahuje stopy alergenů.
 VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 G:
| Energetická hodnota | 104 kJ/25 kcal | 
|---|---|
| Tuky | 0,8 g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g | 
| Sacharidy | 0,0 g | 
| z toho cukry | 0,0 g | 
| Vláknina | 3,2 g | 
| Bílkoviny | 2,0 g | 
| Sůl | 3,7 g | 
NÁZEV A SKLADOVÁNÍ: Kapary v nálevu. Pasterováno. Po otevření skladujte v ledničce a rychle spotřebujte.

 TR-BIO-161
 Zemědělská produkce mimo EU
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    