Sušenky Vanilkové 40 g Šufan
Kód: N55PACKSouvisející produkty
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    Detailní popis produktu
Pokud nemáte stejně jako my v ŠUFANu rádi suché sušenky plné cukru, tak tahle naše novinka si vás zaručeně získá. Upekli jsme sušenky s pravou ugandskou vanilkou, naším řemeslným kokosovým máslem a kousky křupavých mandlí, které nejenže potěší vaše chuťové pohárky, ale taky zasytí. Nesmí chybět ve vaší zásuvce v práci, v batohu cestou na výšlap ani doma pro případ svačinkové nouze. Jsou dokonale vláčné a díky kapce čekankovému sirupu tak akorát sladké.
Nenechte si vanilkové sušenky ujít ani v jejich mini verzi vhodné do jogurtu, nebo vyzkoušejte další příchutě – čokoládovou a pistáciovou sušenku.

Složení:
Bezlepkové ovesné vločky, extrakt z kořene čekanky, kokosová pasta, mandle jádra 15%, máslo ghí, vanilka 0,5 %, sůl.
Výživové údaje na 100 g výrobku:
| Energetická hodnota | 1831 kJ/439 kcal | 
|---|---|
| Tuky | 28,7 g | 
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 12,5 g | 
| Sacharidy | 28,6 g | 
| - z toho cukry | 4,8 g | 
| Vláknina | 24,1 g | 
| Bílkoviny | 9 g | 
| Sůl | 0,3 g | 
Alergeny:
Může obsahovat stopy arašídů, sezamu a ostatních skořápkových plodů. Skladujte v suchu v uzavřeném obalu, chraňte před přímým slunečním zářením.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    