Vilgain Bezlepkové těsto na pizzu 225 g
Kód: 41887Detailní popis produktu
I celiaci si teď můžou vychutnat pizzu, která chutná jako v Neapoli. Vilgain Gluten‑free Těsto na pizzu je totiž opak většiny bezlepkových těst, které vytvoří akorát suchou a tvrdou placku. My jsme sestavili složení tak, aby byla pizza měkoučká a nadýchaná. Navíc ji necháváme ručně vyrábět kousek od Říma. Můžeš se tak těšit na exkluzivní bezlepkovou verzi tradiční italské pochoutky připravené do pár minut.
Bezlepkové pečivo má špatnou pověst. Tvrdé a hutné těsto málokdy vyvolá údiv nebo přání si ho dát znova. To ale neplatí pro naše bezlepkové těsto na pizzu. I přesto, že obsahuje méně než 20 ppm lepku, si ho vychutnáš s texturou měkoučkou jako v peřince.
Příprava večeře snad nemůže být jednodušší. Přidej na těsto ingredience dle libosti a zapeč je spolu v troubě na 250–330 °C po dobu zhruba 5–7 minut.
Složení
Bezlepkový pšeničný škrob, voda, kukuřičný škrob, kukuřičný kvásek (voda, kukuřičná mouka), extra panenský olivový olej, inulinová vláknina (čekanka), emulgátor: celulóza, dextróza, modifikovaný škrob, sůl, pohanková mouka, vláknina psyllium, stabilizátor: xantanová guma.
Kalorické tabulky
100 g
|
|
Energetická hodnota
|
1101 kJ / 260 kcal |
Tuky
|
2,7 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny
|
0,4 g |
Sacharidy
|
57 g |
- z toho cukry
|
2,7 g |
Vláknina
|
3 g |
Bílkoviny
|
0,5 g |
Sůl
|
1,3 g |
Návod k použití
- Ochuťte a upečte v předehřáté statické troubě při 250 - 330 °C po dobu asi 5 - 7 minut.
- Pokud použijete troubu na max 250 °C, můžete využít přibalený papír místo plechu na pečení.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte v chladu, suchu a temnu.
- Nevystavujte přímému slunečnímu záření.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.