Vilgain Grass-Fed Whey Protein bílá čokoláda s borůvkami 1000 g
Kód: 99232Detailní popis produktu
Rychle vstřebatelný a přírodně doslazený proteinový izolát
Prémiový syrovátkový izolát z přírodních ingrediencí. Obsahuje skvěle využitelné bílkoviny včetně BCAA pro podporu růstu a udržení svalové hmoty, které se navíc dopraví ke svalům bleskovou rychlostí. Žádné nesmysly, minimum sacharidů i tuků.
Ingredience
Syrovátkový proteinový izolát instantizovaný (mléko) 97 %, přírodní aromata, mrazem sušené borůvky 0,6 %, sladidlo: steviol‑glykosidy.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat arašídy a skořápkové plody.
Kalorické tabulky
| 100 g | 30 g | |
| Energetická hodnota | 1555 kJ / 366 kcal | 467 kJ / 110 kcal | 
| Tuky | 0,6 g | 0,2 g | 
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4 g | 0,1 g | 
| Sacharidy | 4,5 g | 1,4 g | 
| - z toho cukry | 3,1 g | 0,9 g | 
| Bílkoviny | 85 g | 26 g | 
| Sůl | 0,49 g | 0,15 g | 
Profil aminokyselin:
| 100 g* | |
| Esenciální aminokyseliny | |
| Isoleucin | 5,5 g | 
| Leucin | 12,2 g | 
| Lysin | 11,2 g | 
| Methionin | 2,3 g | 
| Fenylalanin | 3,6 g | 
| Threonin | 4,5 g | 
| Tryptofan | 2,7 g | 
| Valin | 5,2 g | 
| Semiesenciální aminokyseliny | |
| Histidin | 2,2 g | 
| Arginin | 2,4 g | 
| Neesenciální aminokyseliny | |
| Alanin | 4,9 g | 
| Kyselina asparagová | 11,3 g | 
| Glutamin | 16,8 g | 
| Glycin | 1,6 g | 
| Prolin | 4,4 g | 
| Serin | 2,8 g | 
| Tyrosin | 3,7 g | 
| Cystein | 3 g | 
*Jedná se o obsah aminokyselin na 100 g bílkovin.
Dávkování: 30 g (1 odměrka)
Dávek v balení: 33
Návod k použití
- Přidejte 1 odměrku (30 g) syrovátkového proteinového izolátu do 200 - 250 ml vody a dobře promíchejte.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
