Vilgain Kokosové mléko BIO 400 ml
Kód: 37189Související produkty
Detailní popis produktu
Vilgain Kokosové mléko je skvělou rostlinnou alternativou klasické smetany či mléka pro vegany nebo pokud držíš bezlaktózovou dietu. Kromě toho najde využití v asijské či indické kuchyni, kde se hojně využívá pro svou exotickou nasládlou chuť s lehkou vůní po kokosu.
Naše kokosové mléko obsahuje pouze kokosový extrakt v BIO kvalitě z kontrolovaného ekologického zemědělství a pitnou vodu. Je bohaté na tuky a obsahuje minimum cukru. Rozhodně v něm nenajdeš žádné konzervanty, aromata, dochucovadla, zahušťovadla, přidaný cukr nebo jiné látky, které by zhoršovaly kvalitu výsledného produktu.
Vilgain Kokosové mléko v bodech:
- rostlinná alternativa smetany nebo mléka
- vhodné pro vegany nebo do bezlaktózové diety
- exotická nasládlá chuť s lehkou vůní po kokosu
- čisté složení - kokosový extrakt a pitná voda
- bez přidaných aromat, konzervantů, zahušťovadel a cukru
- BIO kvalita
Složení
Kokos* 80 %, pitná voda.
*z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Země původu: Sri lanka.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 756 kJ / 181 kcal |
Tuky | 18 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 16,7 g |
Sacharidy | 2,9 g |
- z toho cukry | 1,8 g |
Bílkoviny | 1,5 g |
Sůl | 0,03 g |
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte při pokojové teplotě, v suchu, mimo přímé sluneční záření.
- Pro uskladnění otevřeného mléka jej přelijte do uzavíratelné skleněné nádoby a skladujte v chladničce 3‑4 dny.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kokosové mléka a krémy |
---|---|
Hmotnost: | 0.47 kg |
EAN: | 8595717722656 |
Objem: | 400 ml |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.