Vilgain Krém na ruce oat silk 25 ml
Kód: 43309Detailní popis produktu
Dopřej svým rukám hebkost, hydrataci i příjemnou heřmánkovou vůni bez pocitu mastnoty. Krém na ruce Vilgain se o všechny typy pleti postará tím nejlepším možným způsobem – s využitím přírody, konkrétně heřmánkového extraktu a ovesného hedvábí, což je extra jemně namletá oves.
Vilgain Krém na ruce v bodech:
- lehký krém na ruce
- bez pocitu mastných rukou
- 100% přírodní
- uklidňující, hojící i hydratační
- vhodný i pro osoby s citlivější pokožkou
- cestovní velikost
Složení
Aqua | Voda - nosič vodorozpustných látek | |
Prunus Armeniaca Kernel Oil | Olej ze sladkých mandlí - hydratuje a zjemňuje pokožku | |
Cetearyl Olivate / Sorbitan Olivate | Deriváty získané z olivového oleje - zvláčňující a zjemňující účinky | |
Caprylic Capric Triglyceride | Kaprylové/Kaprinové triglyceridy z rostlinného oleje - k hydrataci a změkčení suché nebo popraskané kůže | |
Glycerine | Rostlinná hydratační látka | |
Butyrospermum Parkii | Bambucké máslo - přírodní hydratační a výživná látka | |
Cetyl Alcohol | Mastný alkohol získaný z rostlinných olejů - zahušťovadlo a zvlhčovadlo | |
Panthenol | Provitamin B5 - zvlhčuje a zklidňuje pokožku | |
Chamomilla Recutita Flower Extract | Extrakt z květů Heřmánku pravého - zklidňující a protizánětlivé účinky | |
Phenethyl Alcohol | Fenethylalkohol - přírodní antimikrobiální látka | |
Hydrolyzed Oat Protein | Přírodní proteinový extrakt získávaný z ovesných zrn - posiluje a chrání pokožku | |
Tocopherol | Vitamin E - antioxidant | |
Xanthan Gum | Xantanová guma - přírodní zahušťovadlo a regulátor viskozity |
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Krémy na ruce |
---|---|
Hmotnost: | 0.028 kg |
EAN: | 8595717708261 |
Objem: | 25 ml |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.