Vilgain Plant Protein Crispy Puffs BIO arašídové máslo 50 g
Kód: 41955Související produkty

Pouze osobní vyzvednutí
Křupky kukuřičné jogurt - jahoda - Natural 140g
Skladem
(>5 ks)
39 Kč

Bez lepku
Pouze osobní vyzvednutí
Křupky jáhlové červená řepa a jablko - bez lepku - Natural 40g
Skladem
(>5 ks)
25 Kč

BIO
Bez lepku
Pouze osobní vyzvednutí
Biosaurus sýr BIO - bez lepku - McLLOYD´S 50g
Skladem
(>5 ks)
37 Kč

BIO
Pouze osobní vyzvednutí
Vilgain Plant Protein Crispy Puffs BIO mořská sůl 50 g
Skladem
(>5 ks)
41 Kč

Pouze osobní vyzvednutí
Křupky jáhlové jablko, švestka a dýně - Natural 40g
Skladem
(>5 ks)
25 Kč

Bez lepku
Pouze osobní vyzvednutí
Křupky jáhlové bez lepku - Natural 75g
Skladem
(>5 ks)
24 Kč
Detailní popis produktu
100 g | 50 g | |
Energetická hodnota | 1887 kJ / 449 kcal | 943 kJ / 225 kcal |
Tuky | 16,9 g | 8,5 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 5,4 g | 2,7 g |
Sacharidy | 59,5 g | 29,7 g |
- z toho cukry | 8,1 g | 4,1 g |
Bílkoviny | 13,6 g | 6,8 g |
Sůl | 1,4 g | 0,7 g |
Rýžová krupice*, arašídový krém* 20 %, cizrnová krupice* 17 %, kokosový tuk*, mořská sůl.
*z ekologického zemědělství.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek může obsahovat stopy cereálií obsahujících lepek a skořápkových plodů.
Rýžová krupice*, arašídový krém* 20 %, cizrnová krupice* 17 %, kokosový tuk*, mořská sůl.*z ekologického zemědělství.Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek může obsahovat stopy cereálií obsahujících lepek a skořápkových plodů.Upozornění
- Potravina.
- Skladujte na chladném a suchém místě.
- Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář