Vilgain Protein Pancake & Waffle Mix Low Sugar Arašídové máslo s medem 420 g
Kód: 44029Detailní popis produktu
100 g
|
70 g | |
Energetická hodnota
|
1547 kJ / 368 kcal | 1083 kJ / 258 kcal |
Tuky
|
7,4 g | 5,2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny
|
1,4 g | 1 g |
Sacharidy
|
33 g | 22,9 g |
- z toho cukry
|
2,7 g | 1,9 g |
Vláknina
|
13,9 g | 9,7 g |
Bílkoviny
|
35,7 g | 25 g |
Sůl
|
0,80 g | 0,60 g |
Bezlepková ovesná mouka, mléčné proteiny 28 %, arašídový krém v prášku 11 %, inulin, arašídy, kypřící prášek* (kukuřičný škrob*, kypřící látky: vinany draselné, uhličitany sodné), přírodní aromata, Himálajská sůl, sladidlo: steviol‑glykosidy.
*z ekologického zemědělství.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů a obilovin obsahujících lepek.
Bezlepková ovesná mouka, mléčné proteiny 28 %, arašídový krém v prášku 11 %, inulin, arašídy, kypřící prášek* (kukuřičný škrob*, kypřící látky: vinany draselné, uhličitany sodné), přírodní aromata, Himálajská sůl, sladidlo: steviol‑glykosidy.*z ekologického zemědělství.Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek může obsahovat stopy ostatních skořápkových plodů a obilovin obsahujících lepek.
Doporučení výrobce
- Palačinky: Jednu porci směsi o hmotnosti 70 g rozmíchejte se 70 ml studené vody.
- Waffle: Jednu porci směsi o hmotnosti 70 g rozmíchejte se 100 ml studené vody.
- Nechejte 1 - 2 minuty odstát.
- Těsto opékejte na mírně rozpálené pánvi nasucho nebo s přídavkem oleje, případně ve waflovači po dobu cca 5 minut.
Upozornění
- Potravina, se sladidly.
- Skladujte na chladném a suchém místě.
- Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.