Vilgain R2E Fazole červené BIO 150 g
Kód: 33561Související produkty
Detailní popis produktu
| 100 g | |
| Energetická hodnota | 544 kJ / 129 kcal | 
| Tuky | 0,4 g | 
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g | 
| Sacharidy | 19 g | 
| - z toho cukry | 0,9 g | 
| Vláknina | 6,2 g | 
| Bílkoviny | 9,2 g | 
| Sůl | 0,8 g | 
Červené fazole* 97 %, voda, mořská sůl 0,8 %.
*BIO
Červené fazole* 97 %, voda, mořská sůl 0,8 %. *BIOUpozornění
- Potravina.
- Skladujte na suchém a tmavém místě, při pokojové teplotě do 25 °C.
- Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 2 dnů.
- Vilgain s.r.o. (dříve Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (dříve Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), Ič 29269555.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Konzervované luštěniny a obiloviny | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.165 kg | 
| EAN: | 8594199371994 | 
| Objem: | 150 g | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                    Přidat hodnocení
                
                    Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    