Vilgain Špaldové těsto na pizzu BIO 300 g (2 x 150 g)
Kód: 43837Detailní popis produktu
Není nad vůni čerstvě upečené pizzy rovnou z trouby. Proto jsme rozšířili naši Vilgain Pizza Base rodinu o dalšího člena. Díky nové receptuře je těsto tlustší a sytější, takže pokud si libuješ v plnějších pizzách amerického typu s křupavými okraji,
je tahle verze přesně pro tebe.
Při výrobě klademe maximální důraz na výběr druhů mouky, které musí zajistit dobré kynutí těsta, křupavost a chuť. Výsledek je tak extra měkký, okraje příjemně křupavé a šířka těsta snese i nemalou porci ingrediencí dle tvého gusta.
Neexistuje žádné přímé tvrzení, které by říkalo, že je špalda o tolik lepší než pšenice. Obě tyto obiloviny mají své unikátní vlastnosti a nabízí různé benefity.
Složení
Celozrnná špaldová mouka* 30 %, špaldová mouka* 30 %, voda, droždí, extra panenský olivový olej* 1,3 %, sůl, špaldový kvásek*.
*z ekologického zemědělství.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek může obsahovat stopy sóji a hořčice.
Kalorické tabulky
100 g
|
150 g (1 plátek) | |
Energetická hodnota
|
1069 kJ / 251 kcal | 1604 kJ / 377 kcal |
Tuky
|
3,9 g | 5,9 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny
|
0,5 g | 0,8 g |
Sacharidy
|
44 g | 66 g |
- z toho cukry
|
0,5 g | 0,8 g |
Vláknina
|
6,5 g | 9,8 g |
Bílkoviny
|
9,5 g | 14,3 g |
Sůl
|
1,30 g | 1,95 g |
Doporučení výrobce
- Předehřejte troubu na 220°C.
- Pečte na pečícím papíře po dobu 7 - 8 minut.
- Doba pečení se může lišit v závislosti na vaší troubě a přísad, které na pizzu zvolíte.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte na chladném a suchém místě.
- Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Baleno v ochranné atmosféře.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.