Vilgain Sušené droždí 50 g
Kód: 57206Detailní popis produktu
Vilgain Sušené droždí - droždí nejen na pizzu kompletně bez emulgátorů
Vilgain Droždí je speciální sušené droždí kompletně bez emulgátorů či dalších příměsí. Primárně se hodí na přípravu pizzy, ale můžeš ho s klidem využít do jakýchkoliv kynutých těst. Těsto z tohoto droždí se nesmršťuje, drží tvar a uchovává si stabilitu po dlouhou dobu.
Rychlá aktivace a perfektní struktura
Naše droždí je výsledkem speciální techniky sušení droždí. Také díky tomu ho stačí aktivovat pouze 4 minuty v troše vlažné vody a následně s ním standardně pracovat dle tvojí potřeby. Droždí se hodí pro optimální rozválení těsta, které je potom dobře zpracovatelné – snadno se rozvaluje a tvaruje. Navíc nedochází k deformacím ve spodní části těsta.
Vilgain Sušené droždí v bodech:
- sušené droždí bez emulgátorů
- ideální do všech typů kynutých těst
- stačí aktivovat 4 minuty před použitím
- těsto drží tvar a skvěle se rozvaluje
- výsledkem speciální techniky sušení droždí
Ingredience
Droždí (Saccharomyces cerevisiae) 100 %.
Návod k použití
- Droždí musí být před použitím aktivováno ve vlažné vody (35 - 38 °C) po dobu 5 - 15 minut.
- Poté se ihned přidává do těsta.
- Obsah 10 g droždí doporučujeme na 1 kg mouky.
Příprava Pizzy
- Rozmíchej droždí v malém množství vlažné vody (35 - 38°C).
- Roztok nech 5 minut odstát a následně znovu promíchej.
- Smíchej s moukou a dalšími surovinami dle vlastního receptu.
- Přidej zbytek vody a vypracuj těsto tak, jak jsi zvyklí.
Upozornění
- Potravina.
- Uchovávejte na suchém místě při teplotě do 25 °C.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Pečení a přísady na vaření |
---|---|
Hmotnost: | 0.1 kg |
EAN: | 8595717728818 |
Objem: | 50 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.