Vilgain Whey Protein kakao s arašídovým máslem 30 g
Kód: 99290Detailní popis produktu
Nejlevnější clean label protein slazený stévií na trhu 🥇
Budget king mezi proteiny, tak by se dal pojmenovat náš syrovátkový koncentrát z holandského mléka Vilgain Whey Protein. Obsahuje pouze 5 nejdůležitějších ingrediencí s vysokým obsahem velmi dobře využitelných bílkovin včetně BCAA pro podporu růstu a udržení svalové hmoty.
Ingredience
Syrovátkový proteinový koncentrát 92% (mléko, emulgátor: slunečnicový lecitin), kakaový prášek* 4 %, arašídový krém v prášku 3 %, přírodní aroma, sladidlo: steviol‑glykosidy.
* z ekologického zemědělství.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat skořápkové plody.
Kalorické tabulky
100 g | 30 g | |
Energetická hodnota | 1647 kJ / 390 kcal | 494 kJ / 117 kcal |
Tuky | 6,8 g | 2 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 4,4 g | 1,3 g |
Sacharidy | 7,6 g | 2,3 g |
- z toho cukry | 5,9 g | 1,8 g |
Bílkoviny | 74 g | 22 g |
Sůl | 0,5 g | 0,2 g |
Profil aminokyselin:
100 g* | |
Esenciální aminokyseliny | |
Isoleucin | 6,7 g |
Leucin | 11,4 g |
Lysin | 10,1 g |
Methionin | 2,3 g |
Fenylalanin | 3,4 g |
Threonin | 7,6 g |
Tryptofan | 1,7 g |
Valin | 6,2 g |
Semiesenciální aminokyseliny | |
Arginin | 2,6 g |
Histidin | 2 g |
Neesenciální | |
Alanin | 5,5 g |
Kyselina asparagová | 11,8 g |
Kyselina glutaminová | 18,8 |
Glycin | 1,9 g |
Prolin | 6,4 g |
Serin | 5,4 g |
Tyrosin | 2,9 g |
Cystein | 2,2 g |
*Jedná se o obsah aminokyselin na 100 g bílkovin.
Dávkování: 30 g (1 sáček)
Dávek v balení: 1
Návod k použití
- Přidejte 1 sáček (30 g) syrovátkového proteinového koncentrátu do 200 - 250 ml vody a dobře promíchejte.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.