Vilgain Žitné vločky BIO 250 g
Kód: 43297Související produkty
Detailní popis produktu
Diabetici ocení jeho nižší glykemický index než najdeš u většiny jiných obilovin, který sníží výraznější vzestup a pokles krevního cukru po jídle. Podobně jako oves se řadí mezi obiloviny s nižším obsahem lepku než pšenice, takže pokud trpíš mírnou citlivostí, ale stále si chceš na obilovinách pochutnat, může pro tebe být tou správnou volbou.
Nech svou fantazii pracovat a využij vločky přesně podle svých chutí. Můžeš si je vychutnat jako klasickou kaši, přidat do ní ovoce či oříšky a skvěle tím nastartovat svůj den.
Vyzkoušej je také při vaření nebo pečení – přidají výjimečnou chuť a texturu tvým oblíbeným receptům. Jsou perfektní do nádivek, placek nebo jako posypka na domácí pečivo. Použít je můžeš taky jako základ domácí granoly.
Vilgain Žitné vločky BIO v bodech:
- 100% bio žitné vločky
- bohaté na vlákninu
- skvělé do ranních kaší
- vhodné i do karbanátků, nádivek nebo granoly
Složení
BIO žitné vločky 100 %.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
BIO žitné vločky 100 %. Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Kalorické tabulky
100 g
|
|
Energetická hodnota
|
1374 kJ / 326 kcal |
Tuky
|
1,6 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny
|
0,2 g |
Sacharidy
|
62,3 g |
- z toho cukry
|
0,2 g |
Vláknina
|
16,6 g |
Bílkoviny
|
7,1 g |
Sůl
|
0,18 g |
Upozornění
- Potravina.
- K přímé spotřebě nebo k tepelné úpravě.
- Skladujte na suchém místě při teplotě do 25 °C.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kaše a vločky |
---|---|
Hmotnost: | 0.251 kg |
EAN: | 8595717708896 |
Objem: | 250 g |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.