Přepuštěné máslo GHÍ - Natural 400g
Kód: 9026448Související produkty
Detailní popis produktu
GHÍ lze použít v teplé kuchyni všude tam, kde byste použili jakýkoliv jiný tuk. Místo oleje, másla, sádla - má vysoký bod zápalu, tudíž se nepřipaluje. Je výborný ke smažení, jako základ všech klasických pokrmů - polévek, omáček. Lze jím nahradit všechny margaríny a máslo při pečení moučníků. Ve studené kuchyni má také své místo, je bezlaktózové a přirozeně bezlepkové, proto je vhodné pro lidi co nesnesou laktózu. GHÍ snáší dobře pokojovou teplotu, není nutné skladovat v lednici. Ideální je spíž, na přímém slunci by GHÍ mohlo žluknout. Otevřené ghíčko uchovávejte v uzavřené sklenici, aby se dovnitř nedostaly pachy a vlhkost, není nutné chladit. Neobsahuje, žádné konzervanty, je přírodní a je nutné jej chránit před vnějšími nečistotami - jednotlivé porce nabírejte vždy čistou lžící. Ghí může v závislosti na teplotě měnit konzistenci, toto není na závadu, vlastnosti produktu se nemění. 99,3% MLÉČNÝ tuk, max. 0,5% voda.| Energetická hodnota | 3677kJ/894kcal | 
| Tuky | 99,30g | 
| z toho nasycené mastné kyseliny | 59,58g | 
| Sacharidy | 0,10g | 
| z toho cukry | 0,10g | 
| Vláknina | |
| Bílkoviny | 0,10g | 
| Sůl | 0g | 
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                    Přidat hodnocení
                
                    Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    