Sonnentor Řeřicha bio 120 g
Kód: 00107Související produkty
Detailní popis produktu
Složení: řeřicha bio (Lepidium sativum)
Návod k přípravě:
doba namáčení: 15 minut
doba klíčení: 5-6 dní
substrát udržujte stále vlhký
ideální teplota: 18-20 °C
doporučené vybavení: nakličovací miska
Skladování: Skladovat v suchu a chladu.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Nakličování | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.13 kg | 
| EAN: | 9004145001077 | 
| Objem: | 120 g | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                    Přidat hodnocení
                
                    Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                    