Vilgain Celozrnný toasťák BIO 400 g
Kód: 99529Související produkty
Detailní popis produktu
Super měkký celozrnný tousťák z italské pšenice 🇮🇹
Máme pro tebe celozrnnou pochoutku, vyrobenou tradičními řemeslnými postupy. Její perfektně měkkou texturu předčí snad jenom složení, které je výhradně z přírodních ingrediencí.
Ingredience
Celozrnná pšeničná mouka* 62 %, voda, přírodní kvásek z pšeničné mouky* (pšeničná mouka*, voda) 16 %, extra panenský olivový olej* 2,8 %, pšeničný lepek*, sůl, droždí, pšeničné otruby*. Ošetřeno ethylalkoholem*.
*Z ekologického zemědělství.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat sóju, skořápkové plody, hořčici a sezam.
Kalorické tabulky
|
100 g
|
|
|
Energetická hodnota
|
1121 kJ / 266 kcal |
|
Tuky
|
4,2 g |
|
- z toho nasycené mastné kyseliny
|
0,5 g |
|
Sacharidy
|
44 g |
|
- z toho cukry
|
1,4 g |
|
Vláknina
|
6 g |
|
Bílkoviny
|
9,8 g |
|
Sůl
|
1,4 g |
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte na chladném a suchém místě.
- Po otevření dobře uzavřete a skladujte na chladném a suchém místě.
- Rychlé změny teplot mohou zkrátit trvanlivost produktu.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.
Poznámka k ošetření alkoholem:
- Ethyl‑alkohol nepatří mezi ingredience v samotném chlebu.
- Ethyl‑alkohol je externí agent (na povrchu či v obalu) branící bujení bakterií a plísní. Současně prodlužuje trvanlivost produktu.
- V momentě konzumace v produktu nezůstává žádný alkohol – zcela se odpaří.
- Tato metoda je bezpečná, schválená EU a FDA a vhodná pro všechny spotřebitele, včetně dětí a těch, kteří se alkoholu vyhýbají.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Toustové chleby |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.43 kg |
| EAN: | 8595717726760 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
