Vilgain Crispbread BIO cizrnový 100 g (2 x 50 g)
Kód: 40200Související produkty
Detailní popis produktu
Dodržovat zásady zdravého životního stylu jde snadno i v časovém presu, když máš po ruce kvalitní trvanlivé potraviny – třeba Vilgain Crispbread. Stačí přidat například sýr, šunku nebo zeleninu a výživná svačinka je připravená. Křupavá a chutná alternativa běžného pečiva.
Složitá směs konzervantů a stabilizátorů? Ani náhodou. Pouze 3 BIO mouky doplněné o špetku soli pro maximální kvalitu produktu.
Díky moukám jsou plátky přirozeně dobrým zdrojem rostlinných bílkovin. Skvěle se tak hodí v případě, že chceš jednoduše navýšit příjem proteinů. Obsahují také slušnou porci vlákniny, která je důležitá pro naše trávení. Naopak jsou téměř bez tuku a cukru a skvěle se tak hodí i do diety.
Cizrna obsahuje odolný škrob amylózu, která se tráví pomalu. V kombinaci s nízkým GI tak pomáhá předcházet náhlým nárůstům hladiny krevního cukru a inzulinu, což může zlepšit celkovou kontrolu krevního cukru u lidí s diabetem 2. typu.
Složení
Rýžová mouka*, hrachová mouka (žlutý hrách)*, cizrnová mouka 15 %, mořská sůl.
*z ekologického zemědělství.
Kalorické tabulky
100 g
|
50 g | |
Energetická hodnota
|
1545 kJ / 365 kcal | 773 kJ / 183 kcal |
Tuky
|
1,7 g | 0,9 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny
|
0,4 g | 0,2 g |
Sacharidy
|
71 g | 36 g |
- z toho cukry
|
1,8 g | 0,9 g |
Vláknina
|
6,7 g | 3,3 g |
Bílkoviny
|
13 g | 6,5 g |
Sůl
|
0,6 g | 0,3 g |
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte na chladném a suchém místě, chraňte před přímým slunečním zářením.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rýže, luštěniny, obiloviny |
---|---|
Hmotnost: | 0.14 kg |
EAN: | 8594199382150 |
Objem: | 100 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.