Vilgain Hovězí vývar bez soli BIO 515 ml
Kód: 42454Související produkty
Detailní popis produktu
| 100 ml | |
| Energetická hodnota | 59 kJ / 14 kcal | 
| Tuky | < 0,2 g | 
| - z toho nasycené mastné kyseliny | < 0,2 g | 
| Sacharidy | 0,5 g | 
| - z toho cukry | < 0,5 g | 
| Bílkoviny | 2,99 g | 
| Sůl | 0,11 g | 
Voda, hovězí kosti* 77 %, cibule*, mrkev*, rajčatové pyré* (dvakrát koncentrované), celer*, česnek*, bylinky*.
*z ekologického zemědělství.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek, měkkýšů, ryb, mléka a siřičitanů a SO2.
Voda, hovězí kosti* 77 %, cibule*, mrkev*, rajčatové pyré* (dvakrát koncentrované), celer*, česnek*, bylinky*.*z ekologického zemědělství.Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek, měkkýšů, ryb, mléka a siřičitanů a SO2.Doporučení k přípravě
- Jedno balení vystačí až na 5 l polévky (dávkování je pouze orientační a závisí na tom, jak silný vývar chcete mít).
- K dochucení pokrmu přidejte kdykoliv během vaření.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte na chladném a suchém místě.
- Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Po otevření skladujte v lednici a zkonzumujte do 3 dní.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Polévky ve sklenicích | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.725 kg | 
| EAN: | 8595717704065 | 
| Objem: | 515 ml | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                    Přidat hodnocení
                
                    Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
                                                                                                                                    
    
    
             
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    