Vilgain Nut Butter Cups BIO mandlové máslo 39 g (3 x 13 g)
Kód: 38819Související produkty
BIO
Bez lepku
Pouze osobní vyzvednutí
Vilgain Oat Bar BIO mandle a čokoláda 50 g
Skladem
(>5 ks)
47 Kč
BIO
Pouze osobní vyzvednutí
Vilgain Plant Protein Mini Cookies BIO kokos 50 g (2 x 25 g)
Skladem
(>5 ks)
54 Kč
BIO
Bez lepku
Pouze osobní vyzvednutí
Vilgain Oat Bar BIO kešu a kokos 50 g
Skladem
(>5 ks)
47 Kč
Detailní popis produktu
| 100 g | 13 g | |
| Energetická hodnota | 2467 kJ / 595 kcal | 321 kJ / 77 kcal |
| Tuky | 46 g | 6 g |
| - z toho nasycené mastné kyseliny | 23 g | 3 g |
| Sacharidy | 31 g | 4 g |
| - z toho cukry | 29 g | 3,8 g |
| Vláknina | 8,7 g | 1,1 g |
| Bílkoviny | 10 g | 1,3 g |
| Sůl | 0,16 g | 0,02 g |
Kokosový cukr*, pražené mandle* (28%), kakaová hmota*, kakaové máslo*, kokosový krém*, kokosový olej*, emulgátor: slunečnicový lecitin*, sůl.
*z ekologického zemědělství.
Kakaová sušina minimálně 52%.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat arašídy, sezam a ostatní skořápkové plody.
Kokosový cukr*, pražené mandle* (28%), kakaová hmota*, kakaové máslo*, kokosový krém*, kokosový olej*, emulgátor: slunečnicový lecitin*, sůl.*z ekologického zemědělství.Kakaová sušina minimálně 52%.Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat arašídy, sezam a ostatní skořápkové plody.Upozornění
- Potravina, s cukrem.
- Skladujte v chladu, suchu a na tmavém místě.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Čokoládové tyčinky |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.045 kg |
| EAN: | 8595717719243 |
| Objem: | 39 g |
| Příchuť: | Mandle |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
