Vilgain Rajčatová omáčka Arrabbiata 500 g
Kód: 44096Související produkty
BIO
Pouze osobní vyzvednutí
BIO Omáčka rajčatová se zeleninou 340 g DENNREE
Skladem
(>5 ks)
69 Kč
BIO
Pouze osobní vyzvednutí
BIO Omáčka rajčatová Boloňská 350 g BIO ORGANICA ITALIA
Skladem
(>5 ks)
84 Kč
Bez laktózy
Bez lepku
Pouze osobní vyzvednutí
Vilgain Rajčatová omáčka s tuňákem kajenský pepř 200 g
Skladem
(3 ks)
94 Kč
BIO
Pouze osobní vyzvednutí
BIO Omáčka rajčatová s bazalkou 350 g BIO ORGANICA ITALIA
Skladem
(3 ks)
77 Kč
Vegan
BIO
Bez laktózy
Bez lepku
Pouze osobní vyzvednutí
Vilgain Vegan Pesto BIO Genovese 130g
Skladem
(2 ks)
104 Kč
Detailní popis produktu
100 g | |
Energetická hodnota | 293 kJ / 70 kcal |
Tuky | 4,3 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,7 g |
Sacharidy | 7,4 g |
- z toho cukry | 4,6 g |
Bílkoviny | 1,5 g |
Sůl | 0,49 g |
Rajčatové pyré 91,9 %, extra panenský olivový olej 4,1 %, chili 1,5 %, cibule, česnek, sůl, petržel.
Upozornění pro alergiky: Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů, mléka, sóji, celeru a siřičitanů.
Rajčatové pyré 91,9 %, extra panenský olivový olej 4,1 %, chili 1,5 %, cibule, česnek, sůl, petržel.Upozornění pro alergiky: Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů, mléka, sóji, celeru a siřičitanů.Doporučení výrobce
- Omáčku ohřejte a podávejte s uvařenými těstovinami.
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte na chladném a suchém místě.
- Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 5 dní.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Dresingy, pesta a omáčky |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.775 kg |
| EAN: | 8595717711117 |
| Objem: | 500 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
