Vilgain Trouble Protein Bar Čokošík s arašídovým máslem 55g
Kód: 64590Související produkty
Detailní popis produktu
Chuťová filharmonie medu a arašídového krému
Pro absolutní potěšení tvých chuťových pohárků jsme skloubili jemné kousky arašídů s arašídovým máslem, medem a poctivou porcí plnohodnotných bílkovin. Jako bonus jsme celou tyčinku zalili božskou mléčnou čokoládou.
Ingredience
Mléčná čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota 36 %, emulgátor: řepkový lecitin, přírodní vanilka), mléčný protein 15 %, rozpustná vláknina z řepy, arašídový krém 15 %, med 7 %, hydrolyzovaný kolagen (hovězí) 6 %, zvlhčující látka: glycerol, arašídový protein, arašídy 5 %, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, odtučněné sušené mléko, kukuřičná vláknina, emulgátor: řepkový lecitin*, sůl, přírodní aroma, sladidlo: steviol‑glykosidy.
*Lecitiny jsou vyráběny mechanicky
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Může obsahovat stopy sóji, obilovin obsahujících lepek, vajec a ostatních skořápkových plodů.
Proteinová tyčinka v mléčné čokoládě, s arašídovým krémem. Potravina s cukrem a steviol‑glykosidy.
Kalorické tabulky
|
100 g
|
55 g | |
|
Energetická hodnota
|
1826 kJ / 452 kcal | 1005 kJ / 248 kcal |
|
Tuky
|
19 g | 10 g |
|
- z toho nasycené mastné kyseliny
|
6,8 g | 3,7 g |
|
Sacharidy
|
24 g | 13 g |
|
- z toho cukry
|
14,9 g | 8,2 g |
|
Vláknina
|
12 g | 6,4 g |
|
Bílkoviny
|
29 g | 16 g |
|
Sůl
|
0,74 g | 0,41 g |
Upozornění
- Potravina, s cukrem a sladidly.
- Skladujte na chladném a suchém místě.
- Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Po otevření spotřebujte do 24 hodin.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Čokoládové tyčinky |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.55 kg |
| EAN: | 8595717730156 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
