Vilgain Makrela filety v bio extra panenském olivovém oleji 190 g
Kód: 41430Související produkty
Detailní popis produktu
Makrela se vyznačuje jemnějším a křehčím masem než tuňák a zároveň plnou chutí a intenzivním aroma. Kromě kouřového zabarvení ti také lehce může připomínat uzenou makrelu z obchodu.
Makrela je přirozeným zdrojem omega‑3 mastných kyselin a plnohodnotných bílkovin, kterých obsahuje 22 g na 100 g masa. Zároveň ti dodá důležité mikronutrienty jako draslík, vitamin A, selen nebo měď. Nejbohatší je však na vitamin B12, kterého obsahuje více než 600 % referenční hodnoty příjmu.
Makrely se loví pomocí udržitelných rybolovných metod, mezi které patří kruhové sítě, čeřeny nebo háčky a vlasce. Také díky tomu naše makrely vlastní certifikaci MSC.
Složení
Makrela obecná (Scomber scombrus) , extra panenský olivový olej*, sůl.
*z ekologického zemědělství
190 g sklenice obsahuje 125 g pevného podílu.
Země výroby: Španělsko.
Původ ryby: Středozemní moře a černé moře (FAO 37), Středovýchodní Atlantik (FAO 34), Severozápadní Tichý oceán (61).
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Kalorické tabulky
100 g*
|
|
Energetická hodnota
|
1151 kJ / 277 kcal |
Tuky
|
21 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny
|
2,3 g |
Sacharidy
|
0 g |
- z toho cukry
|
0 g |
Bílkoviny
|
22 g |
Sůl
|
1,2 g |
*Pevného podílu.
Upozornění
- Potravina.
- Výrobek může obsahovat kosti.
- Skladujte na suchém místě, mimo zdroje tepla a přímé sluneční záření.
- Po otevření skladujte v chladničce a postřebujte do 24 hodin.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ryby ve vlastní šťávě |
---|---|
Hmotnost: | 0.352 kg |
EAN: | 8595717700975 |
Objem: | 190 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.