Vilgain Jahody lyofilizované 50 g
Kód: 99239Související produkty
Detailní popis produktu
Vilgain Jahody lyofilizované, nebo jinak a jednodušeji řečeno, jahody sušené mrazem, ti zvládnou vyladit každé sladké jídlo či dezert jak chuťově, tak i náloží vitamínů, které se díky sušení mrazem neničí. Jahody jsou prémiové kvality a certifikované. Splňují veškeré nároky na standardy potravin v EU.
Jahody nebo jiné ovoce jsou vystaveny hlubokému mrazu a poté pomalu vysušovány ve vakuu, čímž se kompletně zbaví vody. Tímto procesem ovoce získá svou typickou lehkost, zachová si svou barvu, vůni, chuť i drtivou většinu mikronutrientů.
Ovoce sušené mrazem můžeš použít kdekoliv, kde používáš ovoce čerstvé. Můžeš si s ním nazdobit a dochutit kaši, jogurt, müsli s mlékem, nebo smoothie. Jednoduše a efektivně se s nimi zdobí i dezerty. Jahody se pak dají použít vcelku nebo je můžeš rozdrolit mezi prsty a vytvořit tak jemný jahodový prášek.
Složení
Mrazem sušené jahody 100 % plátky.
Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy lepku, arašídy, sóju, sezamová semena a ořechy.
Kalorické tabulky
100 g | |
Energetická hodnota | 1200 kJ / 286 kcal |
Tuky | 3,7 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 50,9 g |
- z toho cukry | 50,6 g |
Vláknina | 15,1 g |
Bílkoviny | 7,6 g |
Sůl | 0 g |
Upozornění
- Potravina.
- Skladujte při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě.
- Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Baleno v ochranné atmosféře.
- Uchovávejte mimo dosah dětí.
- Vilgain s.r.o. (dříve Selltime s.r.o.), Smetanova 1022/19, 602 00 Brno (dříve Tkalcovská 904/6a, 602 00 Brno), Ič 29269555.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Lyofilizované ovoce |
---|---|
Hmotnost: | 0.06 kg |
EAN: | 8595717716433 |
Objem: | 50 g |
Příchuť: | Jahoda |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.