Vilgain Plant Protein Pesto BIO Basilico 130 g
Kód: 44328Související produkty
Vegan
BIO
Pouze osobní vyzvednutí
Vilgain Vegan Sugo BIO s černými olivami 180 g
Skladem
(4 ks)
74 Kč
Vegan
BIO
Pouze osobní vyzvednutí
Vilgain Vegan Sugo BIO s piniovými oříšky 180 g
Skladem
(>5 ks)
74 Kč
Vegan
BIO
Bez laktózy
Bez lepku
Pouze osobní vyzvednutí
Vilgain Vegan Pesto BIO Genovese 130g
Skladem
(2 ks)
104 Kč
Vegan
BIO
Bez laktózy
Bez lepku
Pouze osobní vyzvednutí
Vilgain Vegan Pesto BIO rosso 130 g
Skladem
(>5 ks)
104 Kč
Detailní popis produktu
100 g | |
Energetická hodnota | 2529 kJ / 613 kcal |
Tuky | 59 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 7 g |
Sacharidy | 6,4 g |
- z toho cukry | 1,2 g |
Bílkoviny | 13 g |
Sůl | 0,8 g |
Bazalka s extra panenským olivovým olejem* (bazalka*, extra panenský olivový olej*, mořská sůl, antioxidant: kyselina askorbová) 34 %, voda, hrachový protein* 18 %, extra panenský olivový olej* 11 %, piniové oříšky*, regulátor kyselosti: kyselina mléčná.
*z ekologického zemědělství.
Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy lepku a sóji.
Bazalka s extra panenským olivovým olejem* (bazalka*, extra panenský olivový olej*, mořská sůl, antioxidant: kyselina askorbová) 34 %, voda, hrachový protein* 18 %, extra panenský olivový olej* 11 %, piniové oříšky*, regulátor kyselosti: kyselina mléčná. *z ekologického zemědělství. Upozornění pro alergiky: Může obsahovat stopy lepku a sóji.Upozornění
- Potravina.
- Skladujte na chladném a suchém místě.
- Chraňte před přímým slunečním zářením.
- Po otevření skladujte v lednici.
- Vilgain s.r.o., Smetanova 1022/19, 602 00 Brno, Ič 29269555.
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Dresingy, pesta a omáčky |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.236 kg |
| EAN: | 8595717711704 |
| Objem: | 30 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
